Καλάθι
cload
Checkout Secure
END OF SUMMER SALES!

211 0037270

Mon-Sat 9am-6pm Eastern

Τί να κάνεις αν σου τελείωσε η λοσιόν ντεμακιγιάζ

By ALEXIA ZARADOUKA Ιούνιος 10, 2021 0 σχόλια

Το να κοιμάσαι χωρίς να έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ σου, εκτός από κακό για την υγεία της επιδερμίδας σου, αφήνει και μια δυσάρεστη αίσθηση μη καθαριότητας αλλά και λερώνει το μαξιλάρι σου. Δυστυχώς σε όλες μας έχει συμβεί κάποια στιγμή να τελειώσει η λοσιόν ντεμακιγιάζ και τα καταστήματα να είναι κλειστά. 

Η επόμενη ημέρα είναι εν τέλει σκληρή με την επιδερμίδα μας, αφού το δέρμα μας στην καλύτερη περίπτωση εμφανίζει λιπαρότητα ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο να κάνει grande εμφάνιση και η ακμή, oh God. Ωστόσο, πάντα υπάρχει τρόπος και για ακόμη μια φορά η φύση έχει την απάντηση. 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έλαιο καρύδας! Το λάδι καρύδας είτε στην υγρή είτε στη στέρεη μορφή του, αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος σου σε περιπτώσεις ανάγκης τέτοιου είδους. Μια κουταλιά του γλυκού έλαιο καρύδας σε πρόσωπο και μάτια αρκεί. Κάνε ελαφρύ μασάζ με το έλαιο στην επιδερμίδα σου για 2-3 λεπτά και έπειτα αφαίρεσε όλα τα υπολείμματα με τα ALEXIASKIN pads ντεμακιγιάζ σου. 

Το υψηλής ποιότητας υφασμά τους από βιολογικές ίνες, αφαιρεί απαλά αλλά αποτελεσματικά όλα τα είδη μακιγιάζ, προσφέροντας ελαφριά απολέπιση στην επιδερμίδα σου. Τα ALEXIASKIN pads μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με όλα τα είδη προϊόντων ντεμακιγιάζ, michellar waters, lotions, balms, ακόμη και έλαια χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα, αφού διαθέτουν πιστοποιήσεις μη τοξικότητας και Fair Trade.

Μπορείς να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο ALEXIASKIN σετ εδώ, μέσα στο οποίο θα βρεις και το αντίστοιχο κοκαλάκι μαλλιών ή και κορδέλα μαλλιών αναλόγως το σετ για να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου χωρίς να σε ενοχλούν ή να χαλάσουν τα μαλλιά σου. 

Μετά τη χρήση των ALEXIASKIN μη τα πετάξεις! Μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο ή και στο χέρι και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά! Μάθε περισσότερα για τη χρήση και τη φροντίδα τους εδώ. 


Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση